Wet Wet Wet: Love is all Around

Utgivelsesår: 1994

Produsent: Wet Wet Wet

Låtskriver: Reg Presley, Troggs

Fra albumet: 4 Weddings and a Funeral (Soundtrack), Greatest Hits: Wet Wet Wet

 

 

love is all around
Original Scan

     

Kommentar:

"Love is all around" er en gammel Troggs låt fra 60-tallet (de som også hadde "Wild Thing"). Det er en flott låt som etter min mening blir enda vakrere og velprodusert i Wet Wet Wet sin versjon. Låta ble spilt inn for den sukkersøte, men morsomme filmen "Fire bryllup og en Gravferd". I så måte passet den bra inn. 

Wet Wet Wets "Love is all around"  starter med noen fete, vellydende gitarriff, før den roer helt ned med søt synging fra Marti Pellow. En vokalist som faktisk har en anstendig bra stemme. Noe han tidligere beviste på en låt som "Temptation". 

Det er ingenting nyskapende ved låta. Den er ikke annet enn pen og velprodusert, med vellydende piano, synging og gitarklimpring. Som skapt for søtsuppefilmen "4 Bryllup og en gravferd". En film som er blant mine favoritter. Så interessen for låta kan nok ha noe med mitt forhold til filmen å gjøre.

Jeg var nok ikke alene om å like den. "Love is all around" toppet singellisten i Storbritannia i utrolige 15 uker, og var den mest solgte låta i 1994. Den er også på en 11. plass over tidenes mest solgte singler i britisk musikkhistorie. I Norge toppet den VG-lista i hele 11 uker.