Red Box var et typisk 80-talls fenomen. Som et band som dukket opp på listene i en kort periode med noen fengende låter, før de tilsynelatende forsvant ut av horisonten like etter. I Norge husker vi dem best for den lystige singelen "For America" - en låt som nådde 2. plass på VG-lista. Også i hjemlandet Storbritannia hadde man sans for denne duoen, der både "For America" og "Lean on Me" nådde topp 10. 

Bandet rakk å gi ut albumene "The Circle & the Square" og "Motive" før de la inn årene i 1991. 

Simon Toulson-Clarke

Bandet var ledet av sanger og låtskriver Simon Toulson-Clarke.

Simon fikk interesse for musikk som 5 åring da moren kom hjem med singelen "Return to sender" med Elvis Presley. Som 13 åring fikk han øynene opp for artister som Marc Bolan, Pink Floyd, Cream og Led Zeppelin. Også Cat Stevens var en stor helt. Som 13 åring dannet han også sitt første band sammen med skolekameraten Paddy Talbot. Talbot kom til å følge Simon på hans musikalske veier i årene som fulgte, og er en venn av ham også i dag.

I starten spilte de to coverlåter av Deep Purple, Led Zeppelin, og Buffy Saint Marie. Allerede på denne tiden gjorde de en versjon av hennes "Saskatchewan" - en låt som senere ble gitt ut på singel av Red Box. 

Da Simon avsluttet grunnskolen flyttet han i 1976 til Middlesbrough, der han dannet et New York Dolls lignende band som spilte hurtige rockelåter. I 1977 flyttet han til London for å gå på Polytechnics Central, London. Han traff her igjen sin gamle venn Paddy Talbot, og de to ble enig om å danne et band sammen igjen. Et band som skulle bli den første utgaven av Red Box. Like etterpå ble også en annen elev ved PCL medlem av bandet - Julian Close fra Bristol.

De endret da navn til Harlequins. Besetningen bestod av: Simon Toulson-Clarke på gitar og vokal, Paddy Talbot på keyboard, Rob Legge på bassgitar, Martin Nickson på trommer (ble snart erstattet med Martin Noakes), og Julian Close på saksofon.

Interessen for world-music var en fellesnevner for medlemmene av bandet, og en av årsakene til at de fant sammen. De så også på seg selv som politiske aktivister, med stort samfunnsmessig engasjement.

Julian Close

Julian og Simon valgte etter hvert å flytte sammen i en blokkleilighet i Latimer Road i London for å spare utgifter mens de gikk på skolen. I leiligheten skrev de låter og pønsket ut navn på bandet sitt. 

Simon Toulson-Clarke: "The flat was on the 19th floor of a tower block, and facing east it was flooded with light in the mornings. At night we were afforded a spectacular view of the entire city, the lights a million campfires between us and the illuminated dome of St. Paul’s. It was up there in No.76 that the lofty idea of ‘The Circle and The Square’ was born -in our heads if not on tape.

Early on we had very few resources but a lot of time, and now I see that this was a good juxtaposition. We spent most days and some nights writing and recording. We had a portastudio, one of the first, which Ju operated, and I sat hunched over an acoustic guitar. Excited and absorbed by the process of weaving tribal chants and rhythms into our compositions and the rich vein of possibility opening up, we would hold these positions for hours, sometimes looking up and realising, in the dark, that the day had gone."

De  hadde en liste med 100 potensielle bandnavn, men Red Box var ikke på den lista. Ideen til det navnet fikk de pga. en rød boks de brukte til å oppbevare mikrofonene sine i. Den hadde opprinnelig tilhørt glamrockbandet Slade, men de hadde etterlatt den på skolen Toulson-Clarke gikk på, etter en konsert Simon hadde arrangert. Simon hadde ringt til manageren til Slade for å fortelle at de hadde glemt den igjen, men fikk beskjed om at de bare kunne beholde boksen.

Tanken bak navnet var at bandet kunne hete hva som helst - for det betydde jo egentlig ingenting - det var musikken som var det viktige. Og da foreslo trommeslageren at de like godt kunne kalle seg Red box - som det første og beste han så i rommet.

Red Box

Rød kunne også hentyde på deres politiske overbevisning. Simon var også fascinert av benevnelsen 'firkantet', som indianerne hadde brukt om de hvite som kom til landet deres. Dermed ble det til at de kalte seg Red Box.

I 1983 fikk Red Box platekontrakt med det lille selskapet Cherry Red records. De ga da ut den første versjonen av "Chenko (tenka-io)" på singel. En låt skrevet av Simon. Han var på denne tiden svært opptatt av de amerikanske indianerne pga. flere bøker han hadde lest om emnet. Noe denne låta bar preg av. "Chenko" var i utgangspunktet en akustisk låt, som Simon og Julian videreutviklet på portastudioen sin.

Simon og Julian var forberedt på at de ville få avslag fra mange plateselskap før de fant noen som ville satse på dem. Men Cherry red records' John Hollins - som det første selskapet de besøkte - elsket "demoen som de hadde spilt inn til "Chenko".

"Chenko" ble gitt ut på singel, uten at den solgte all verden. Men den førte til at det større plateselskapet  Sire - et underselskap av amerikanske Warner Brothers - fattet interesse for bandet. På denne tiden var Red Box blitt redusert til en duo bestående av Simon og Julian. Og mens de tidligere hadde vært et mer rett fram rockeband, ble de nå mer synthorientert.

Julian og Simon mente at Sire hadde bedre forutsetninger til å bringe bandets musikk ut til platekjøperne, enn hva lille Cherry Red Records var i stand til, selv om de var fornøyd med oppfølgingen så langt.

i 1984 ga Red Box ut Buffy Saint Maries "Saskatchewan" på singel. Saint Marie var en amerikansk country artist med indiansk bakgrunn.

                       

Buffy Saint Marie

i august 1985 ga Red Box ut den anthem lignende singelen "Lean on Me (ah-li-ayo)". Låta som skulle vise seg å bli et gjennombrudd for bandet, der den nådde en sterk 3. plass på den britiske singellisten. Låta holdt seg lenge på den britiske listen, og solgte i hele 250.000 kopier - noe som er et imponerte høyt antall. Singelen gjorde store bykst på listen kort tid etter at den ble gitt ut, og 'alle' i bransjen - bandet inkludert - trodde at den ville gå til 1. plass. Men slik skulle det ikke gå. 

Simon Toulson-Clarke: "We said rather flipping things in interviews, like 'that's ok, our next one can go to number one'."

"Lean on me" ble også en hit  ellers i verden, og gikk til topps i 6 land. Den nådde topp 5 i ytterligere 12 land - men ikke i Norge. I videoen brukte de døvespråk til å fortelle teksten i låta, noe som var en ide bandet selv hadde. Singelen var produsert av Chris Hughes. En av de store produsentene på 80-tallet, med bakgrunn fra bla. Tears for Fears.

Videoen til "Lean on me", som ble nominert til 'beste video' på Brit Awards.

Deretter skulle det gå et helt år før de pånytt ga ut en singel. Denne gang med den U.S.A. kritiske låta "For America". Den ble skrevet av Simon på et tidspunkt da U.S.A. var i dyp konflikt med Libya. Noe som i sin tur gikk utover Storbritannia (Lockerbie). Simon mislikte Englands rolle som våpendrager for U.S.A. og det kommersialiserte samfunnet han så under et besøk i U.S.A. Ifølge Simon handlet "For America" om inntrykket man har av U.S.A. fra et britisk ståsted. Simon T-Clarke: "It's about America. But it's more about the impression we get of America here, than America itself. It was written at the time of the Libyan bombings, which was an outrage, so it's quite a negative a negative look at America and Americans, because in some ways I just think we're an aircraft carrier for America."

Det var de færreste som fikk med seg kritikken av U.S.A. i låta. De fleste trodde at det var en hyllestlåt av det store landet i Vest. Bla. programlederne i et TV program som Red Box opptrådte i. Her hadde de utstyrt en hel skoleklasse med amerikanske flagg som de skulle vifte med under sangen.

Sire prøvde å påvirke Red Box til å lage musikk som passet amerikanske radiostasjoner, bla. ved å prøve å få dem til å kopiere trommetakten fra "Everybody wants to rule the world" med Tears for Fears Noe som ikke falt i smak hos Simon.

Simon Toulson-Clarke: "Rob said (plateselskapet), what you really need to do is go away and write something for America. Because 'Lean on me' was a great song, but it's not ever going to connect with people in American radio. You got to write something for America."

Sire mislikte bandets 'kunstneriske' bakgrunn, og innslag av stammesang i låtene.

Da selskapet fikk høre "For America" mislikte de den så sterkt at Simon og Julian fikk beskjed om å mikse den selv, da de ikke ønsket å ha noe med låta å gjøre. Simon Toulson-Clarke: "We will let you mix that track 'For America'. Because that is so far away from what what we think you should be doing, that we don't even wanna know. We don't want to put the studios on, you got mix it yourself. So we did - for the album. And then they chose it, for the next single."

Selv om Sire var skeptisk ble dette nok en stor hit for bandet der den gikk til topps i hele 8 land i verden. Den nådde også topp 10 på den britiske singellisten, i oktober 1986, og den lå i 10 uker på topp 10 i Norge før den gikk ut av VG-lista. 

"For America" hadde de fått med seg Ginny Lee som et slags assosiert medlem av bandet. Med sin englestemme bidro hun til å gi "For America" et mykt, nesten barnslig preg. Hun deltok også på innspillingen av albumet "The Circle & the Square". Hun har med årene sunget både med Mike Oldfield og Robert Plant.

Ginny Lee

Høsten 1986 kom albumet "The Circle & the Square" ut. Med låter som var spilt inn gjennom fire år. Men stilmessig passet de godt sammen, da flere av dem hentet inspirasjon fra indiansk kultur. Navnet 'The Circle & the Square' henspilte på indianernes symboler for mannen. Der en runding var en indiansk mann, mens firkanten var en hvit mann. 

"The Circle & the Square" var svært melodiøs, med et teatralsk preg. Ikke minst i den triste historien om Billy i "Billy's Line". Mange som hadde likt singlene likte også "The Circle & the Square". Dessverre ble den ikke noen storselger, selv om en 19. plass på VG-lista våren 1987 var positivt. I Storbritannia ble det bare 73. plass - til tross for oppløftende anmeldelser i britiske og amerikanske aviser og magasin, bla. Rolling Stone magazine.

Simon mente selv at miksen av world music og pop var vanskelig å selge til platekjøperne på den tiden. Når i tillegg Sire ikke gjorde noe for å promotere albumet overfor potensielle platekjøpere, ble den forbigått i stillhet - dessverre.

"The Circle & the Square"

Plata ble også gitt ut på CD, men kun i et begrenset opplag. Senere ble den relansert som CD, i Tyskland. Bonusspor på plata var "R 'n' A", "Stinging Bee", "Enjoy", "Speeches" og "Valley".

"The Circle & the Square" var produsert av David Motion (Strawberry Switchblade, Dead or Alive, The Human League, Wang Chung).

I 1987 ble en ny versjon av "Chenko" gitt ut på singel. Til låta var det laget en flott video der Simon og Julian befant seg blant pyramidene i Mexico. Både denne og "For America" hadde sine fonetiske navn med i tittelen.

"Heart of the Sun" ble gitt ut som siste singel fra albumet, uten større suksess.

Fra den stilfulle videoen til "Chenko".

Forholdet mellom bandet og Sire hadde med tiden blitt svært dårlig. Mye pga. uenighet om den kunstneriske retningen bandet burde ta. Bla. hadde Simon ønsket å lage låter som i større grad var world music orientert. Men Sire mislikte ideene hans. Paradoksalt fikk Paul Simon på den tiden "lov" til å lage albumet "Graceland" - på Warner/Sire, der påvirkningen fra afrikansk folkemusikk var stor. 

Simon Toulson-Clarke: "I just felt that I wasn't writing freely. I felt that every time I wrote the beginning of a song, I could hear them  over my shoulder :¨'Is that a intro to a hit Simon?'."

Så etter at albumet var ferdiginnspilt sa Simon at nok var nok, og lovte selskapet og omgivelsene at han ikke kom til å spille inn flere plater. I stedet valgte han å bruke de neste to årene på å reise rundt i verden sammen med kjæresten sin, der de både seilte, og bodde i  i en husbåt i Italia. Penger til oppholdet fikk han fra inntektene av "Lean on me" og "For America".

Simon Toulson-Clarke: "I didn't feel terrible motivated to be doing anything else. Except that I did find myself writing songs."

Men etter at Sire mann Max Hole sendte ham flere telegram med ønske om godt vær, skiftet Simon mening og dro tilbake til England. Hovedårsaken var at Max hadde dannet et nytt selskap under Warner kalt East West, som mange engelske popartister hadde gått over til. Bla. Chris Rea og Simply Red. Og Simon var villig til å gi det nye selskapet en sjanse. 

Dessverre ble ikke Julian Close med på det neste albumet fra Red Box kalt "Motive". Han og Simon var fortsatt gode venner, men den økonomiske siden ved Red Box var et sørgelig kapittel for Julian. Han fikk ikke betalt en krone fra Warner/Sire for salget av albumet "The Circle & the Square" før selskapet hadde fått dekket inn sine prosenter av salget. Noe som tok lang tid. Simon derimot tjente bra med penger som opphavsmann bak hitsinglene "For America" og "Lean on Me". For hver gang de ble spilt på radio eller TV fikk han en viss sum penger, noe som på kort tid ble svært lukrativt. Dessuten hadde Julians bidrag på den første platen for det meste vært av praktisk art. Som en slags manager for bandet. Det var Simon som skrev låtene, og skapte arrangementene. 

Julian ønsket heller å prøve seg som A+R man (musikkmanager), noe han fikk sjansen til hos EMI. Her var han med å signere jentebandet Eternal, som på 90-tallet hadde 12 topp 10 hits. Og han hadde ansvar når artister som Elton John, Tina Turner, George Michael, Kylie, Spice Girls, Take That, Seal, Simply Red, og Robbie Williams skulle ut på turne. Han var også manager for Dina Carroll, East 17, Brian Harvey, Artful Dodger og Peter Cox.

Julian jobbet hos EMI i 10 år før han startet sitt eget plateselskap kalt, Silent records. Senere jobbet han i Tube recordings.  Han startet også opp sin egen restaurant i hjembyen Bristol, kalt Queen Square Dining Room & Bar.

Julian Close sluttet i Red Box etter albumet "The Circle & the Square".

Simon samlet deretter sammen musikere som David Motion (som hadde produsert "The Circle & the Square") og Alastair Gavin til å hjepe han med innspillingen av "Motive". Motion var også med og skrev mange av låtene på plata. På musikersiden fikk Simon hjelp fra bla. det kjente blåserensemblet The Kick Horns (China Crisis, a-ha, Erasure m.m.) og sangeren Mari Wilson. Det meste av arbeidet på plata ble likefullt gjort av Simon. Innspillingen tok omtrent et halvt år.

I 1990 ble singelen "Enjoy" (75. plass i England) gitt ut under navnet Solid Gold Easy Amex featuring Red Box. Den var i realiteten en ren Red Box singel. Låta var opprinnelig B-siden på en singel gitt ut av Paul Oakenfield. Den ble av en eller annen grunn ikke tatt med på "Motive" albumet. 

Det ble derimot singelen "Train" (gitt ut under Red Box navnet). I starten av låta kan man høre den pulserende lyden av et tog, som går fortere og fortere, før Simon kommer inn med sin vokal.

Da den ble spilt i noen TV program var interessen for låta stor. Bla. opptrådte han hos Jools Holland, i hans program Juke Box Jury. Og her var ekspertpanelet i programmet enig om at dette kom til å bli en hit..

Også platekritikerne likte låta godt. Men merkelig nok valgte plateselskapet å vente med utgivelsen av låta til litt senere. Noe som gjorde at noe av 'lufta' gikk ut av singelen. Etter kort tid ble den også tilbakekalt fra platebutikkene. Det ble heller ikke gitt ut flere singler fra den nye plata.

I 1990 kom albumet "Motive" ut. På et tidspunkt der Simon ikke følte at plata var gjort ferdig, og uten at han fikk vite at selskapet hadde gitt den ut, før etterpå. Igjen opplevde Simon at plateselskapet ikke gjorde noe for å promotere albumet hans. Resultatet ble at den ikke nådde opp på topp 100 i Storbritannia, eller på listene andre steder i verden.

"Motive" inneholdt minnerike øyeblikk som "Train", "Hungry" og den lyriske "New England". Den hadde et mer nakent, og mindre synthdominert lydbilde enn den forrige plata, bygd opp rundt pianospill og blåserarrangement. 

Elementene av World-music var mer fraværende denne gangen, på oppfordring fra East West mann Max Hole, som mente at Simon heller burde forsøke å lage en 'voksen-pop' plate, som viste at han hadde modnet siden sist. Noe han angret på i ettertid.

Julian Close som offisielt ikke deltok på innspillingen av plata, ble likevel kreditert på "Motive", under pseudonymet "Sniffy".

Albumet "The Motive", som ble forbigått i stillhet da det kom ut.

Deretter - i 1991 -valgte også Simon å legge inn årene. Ihvertfall når det gjaldt utgivelser under Red Box navnet. I stedet slo han seg sammen med Phill Brown (Talk Talk) og Alastair Gavin (var med på "Motive" albumet) og laget en plate dedikert til den amerikanske komikeren Bill Hicks. Plata het "SPA" og inneholdt tusenvis av samplede lyder. SPA var et akronym for navnet til de tre (Simon, Phill og Alastair).

Albumet "Spa" fra 1997.

Han valgte også å slå til på et tilbud fra East West om å jobbe som låtskriver for selskapet, der han skrev låter for/sammen med, deres artister. Etter å ha jobbet hos East West i 7 år valgte Simon å slutte i selskapet, uten at det lå noen dramatikk i det. I stedet ønsket han å bruke kunnskapen han hadde opparbeidet seg om studioteknikk på egne prosjekt.

Simon følte også at han ikke gjorde noen spesielt god jobb som låtskriver/produsent på andre artisters plater, da de (etter hans mening) endte opp med å høres ut som Red Box.

I nyere tid har han vært opptatt med et band kalt Plenty, der han spilte sammen med noen andre venner. I 2000 bidro de med låta "Might as well go home" til den britiske filmen "Saving Grace". De hadde også planer om å lage et album sammen, fylt av kjærlighetssanger. 

I 2007 skrev Simon låta "Lo Que Hay Es lo Que Vas" sammen med Michael Stipe fra R.E.M. Den var å finne på Miguel Bosës album "Papito".

Simon bor i dag i London, der han har sitt eget hjemmestudio. Her kan han lage musikk akkurat slik han ønsker den, uten noe større plateselskap til å diktere hvordan låtene hans skal høres ut.

          

I mange år hadde Simon lekt med tanken om å gi ut et tredje Red Box album. Han hadde også vurdert å gi ut en remix versjon av "The Circle & the Square". Evt. et album med låter fra den tiden som ikke var å finne på albumet.

Og i 2007 kunne man på diverse nettsteder lese at et nytt Red Box album var på gang. Uten at noen detaljer rundt utgivelsen ble kjent. Deretter ble det stille fra den kanten i lang tid. Men våren 2009 var det ingen tvil - Red Box var tilbake med ny plate. En plate som fikk samme navn som Simons tidligere prosjekt - Plenty. Første del av innspillingen ble gjort i Simons hjemmestudio i London.

Julian Close var ikke lenger med som medlem av bandet. Hovedårsaken var at han var opptatt på annet hold, som medeier i selskapet Tube Management - som fungerte som manager for sangartister, plateprodusenter, TV- og sportspersonligheter. 

Et nyere bilde av Julian Close, hentet fra hans Myspace side.

Til å hjelpe seg med innspillingen hadde Simon i stedet fått med seg en lang rekke venner. Bla. naboen hans i London - Derek Adams, som hadde bakgrunn fra folkrock bandet The Dream Academy (huskes for hiten "Life in a Northern Town"), der han spilte trommer. Simon: "He could really play the drums like his wife said. A brilliant natural musician."

En annen musiker som satte sitt preg på "Plenty", var keyboardisten Ty Unwin. En lovende musiker som hadde fått endel omtale i britisk presse for musikken han hadde laget for ulike TV program. Han hadde tidligere studert musikk ved Universitetet i Huddersfield. 

Samarbeidet hadde startet med at Unwin skrev et brev til Simon der han uttrykte sin glede over at et nytt Red Box album var på vei. Ettersom Red Box' musikk i sin tid hadde inspirert ham til å bli musiker. Simon ringte Unwin, og inviterte ham til å komme til London og bli med på innspillingen, noe han takket ja til.

Ty Unwin ble med som medlem av Red Box i 2009.

Andre musikere som deltok var gitaristen Paul Bond som Simon traff i en platebutikk, Lloyd Green, Steve Carr, Emily Maguire, Matt Butler, Alastair Gavin, Simon Cole, Ben Smart, Jonathan Isley, Mick Hutchins og Alexander Balenescu.

I mai ble en ny offisiell Red Box side åpnet, der fansen kunne følge arbeidet med den nye plata. Man fikk også høre utdrag fra flere av de nye låtene, slik som tittellåta "Plenty".

Red Box' offisielle side.

I august 2009 var innspillingen av plata ferdig. Den ble deretter mikset i 360 mastering studio i Fulham, London, sammen med produsent Dick Beetham.

I november kunne de som ønsket det, delta på Red Box' release party for "Plenty". Her fikk fansen høre låter fra plata, i tillegg til at de fikk seg en matbit og litt drikke. 

Det skulle likevel gå nok et år før plata var ute i butikkene, da den ble gitt ut 11. oktober 2010. Årsaken var at man hadde problemer med å finne et plateselskap som ønsket å gi ut plata, men i juli 2010 var det problemet løst da man underskrev en avtale med Cherry red records, selskapet som i sin tid ga ut bandets første singel - "Chenko".

Simon Toulson-Clarke: "We've come full circle with this deal – Cherry Red released our first ever single 'Chenko' half a lifetime ago. We like the people there and very much hope that together we can make some impact with 'Plenty'."

Simon Toulson-Clarke i et intervju fra 2009.

Med 14 låter på CD 1, og 6 spor på bonus CDen som var med, var det hele 20 låter Simon hadde å presentere - som et uttrykk for den lange tiden som var gått fra arbeidet med plata ble startet, til den ble gitt ut. 

Simon selv var godt fornøyd med albumet, og mente den hadde flere likhetstrekk med bandets første album - "The Circle & the Square": "The first record and this one share a single vision; simply a commitment to what is heartfelt. Maybe I should have made this album 20 years ago but looking back that wouldn’t have been possible. This is probably the second time in my life I’ve been really proud of something we’ve produced. And it’s not just about the music, it’s the whole ethos of the way it was produced."

I tillegg til platebutikker, var "Plenty" å finne på nettbutikkene til Amazon og Cherry Red records.

"Plenty", det første albumet fra Red Box på 20 år.

I forkant av albumutgivelsen - den 27. september - ble "Hurricane" gitt ut som nedlastbar singel, via Amazon og Itunes. Den var også lagt ut til gjennomlytting på Red Box' hjemmeside.

I tiden etter plateutgivelsen brukte Simon mye tid på å promotere plata, gjennom ulike nettsider, mailservice, og ved å stille opp til intervjuer i radio og TV. Bla. ble det gjort en times intervju med Simon, på Cherry Red records egen TV kanal - et intervju som også ble gjort tilgjengelig på Youtube.

Simon Toulson-Clarke på Cherry Red TV.

Han besøkte også land som Litauen og Polen, der Red Box fortsatt er svært populære. I desember var singelen "The Sign" nummer 1 i 4 uker på den polske Radio Trojke listen. I mai 2011 var "Hurricane" oppe på 1. plass på samme liste.

Også "Let it rain" ble gitt ut som singel fra "Plenty". Og til den ble det laget en flott musikkvideo, der medlemmene av Red Box' turneband var med. Låta hadde et tidsriktig sound, som kunne minne om Keane og Coldplay.

 "Let it rain" 

I februar var Simon tilbake i Polen sammen med musikerne Derek Adam, Paul Bond, Trish Buckley, Dave Jenkins, og Ty Unwin, der de gjorde flere konserter. I mai opptrådte bandet i London, i Bush Hall, Shepherd's Bush. I juni var de tilbake i Polen for flere konserter.

Våren 2012 kombinerte Simon og co. ferie med jobb da de opptrådte på Suwalki Free Festival i Thailand.

  

 

Studioalbum

                             
The Circle & the Square

1986

  Motive

1990

  Plenty

2010

 

Singler

          
Chenko

1983

Saskatchewan

1984

Lean on Me

1985

For America

1986

 
Heart of the Sun

1987

Chenko (2)

1987

Enjoy

1990

Train

1990

Hurricane

2010

 

1. The Circle & the Square

2. Motive

3. Plenty

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Lean on Me

2. For America  

3. Saskatchewan 

4. Chenko

5. Billy's Line

6. Heart of the Sun

7. Leaders in seventh heaven

8. Train

9. New England

10. Hungry