Tore Stabell Kulø: Født 1966

Kjell Jørgen Riegels Holbye: Født 1966

Arlene Wilkes: Født 3. august 1964

    

Sommeren 1988 var "Life Must Go On" med Coco en av de store hitene i Norge. I juni 1988 var låta oppe på en 2. plass på VGs singelliste, og den ble hyppig spilt på NRK og landets mange nærradiostasjoner. "Life Must Go On" hadde en eleganse som gjorde at den kunne minne om det beste fra britisk pop på den tiden, med artister som Sade, Swing Out Sister, The Blow Monkeys, Matt Bianco og Danny Wilson - artister som gjerne ble omtalt som Sophisti-pop.

Med sitt proffe lydbilde og med vokalist fra Trinidad, var det nok få som ville tippet at Coco var norsk. Og det var nok også de færreste som hadde hørt om dem før de plutselig var et av de mest etterspurte bandene i Norge.

I tillegg til sanger Arlene Wilkes bestod Coco av de 22 år gamle guttene Tore Stabell Kulø og Kjell Jørgen Holbye . 

Tore Stabell Kulø

Kjell Jørgen Holbye

Tore og Kjell Jørgen var begge fra Nesodden, like sør for Oslo. De møttes på 80-tallet da de begge var elever ved Nesodden videregående skole (avgangselever i 1985). Etter å ha funnet ut at de hadde mange felles interesser musikalsk, valgte de i 1985 å slå seg sammen og starte et band som de kalte Modes Nouveaux - inspirert av synthgruppene Depeche Mode og Classix Nouveaux

Begge to hadde drevet med musikk siden de var små. Tore var (ifølge VG) et musikalsk vidunderbarn som spilte Chopin og Beethoven uten noter, til pianolærerens store glede. Som 15 åring gikk han lei av de gamle mesterne, og begynte i stedet å interessere seg for moderne tangentinstrumenter og studioteknikk.

Jørgen begynte sin musikalske karriere i skolemusikken, hvor han spilte tenorhorn. Kjell Jørgen Holbye: "Jeg begynte å spille tenorhorn, men en vakker dag forbarmet skoletannlegen seg over meg. Jeg ble innkalt til time og kom ut igjen med tannregulering. Dermed ble tenorhornet byttet ut med saksofon." - Et bytte både tannlegen, Kjell Jørgen, og reguleringen satte stor pris på.

I den første tiden fungerte kjellerstua hjemme hos Tore som base for det nye bandet. De to ble raskt enig om at de trengte en trommemaskin om de skulle få musikken de spilte til å låte bra. Og dermed begynte en desperat jakt på en trommemaskin. Det gikk så langt at Kjell Jørgen rev ut alle de gule sidene i telefonkatalogen som var merket 'studioer'. Tore: "Vi ringte rundt, men logisk nok ville ingen låne oss en trommemaskin sånn uten videre. Vi holdt på å gi opp da vi endelig kom i kontakt med et studio som sa vi kunne se på utstyret. Jeg skal si deg vi ble imponert av alle knappene og knottene."

I tillegg til trommemaskinen spilte Kjell Jørgen saksofon mens Tore spilte piano. Kjell Jørgen: "På denne tiden var det bare oss, besetning piano og sax, og trommemaskin og synth - og innspillinger på firespors portastudio."

Etter dette begynte de to å skrive låter sammen. Kjell Jørgen: "En av de første låtene vi lagde - og fremførte - hadde tittelen 'Thousand Miles Away' - det hele var altså instrumentalt."

Etter hvert følte de at låtene de skrev var så bra at de fortjente å bli gitt ut på plate. De fikk muligheten til spille inn noen av låtene sine i et 16 spors studio i Nydalen i Oslo, som het Octocon. Dette var det samme studioet som de litt tidligere hadde fått låne trommemaskinen fra.

Dette studioet ble på den tiden også brukt av a-ha, som de spilte inn demoer til albumet "Scoundrel Days".

Octocon studio ble bygd opp av Tore Aarnes, i en kjeller i Nydalen rundt 1980. Senere flyttet han studioet ut fra kjelleren og inn i en container som stod i Maridalsveien.

Tore Aarnes (bildet) bygde opp Octocon studio rundt 1980, i en kjeller i Nydalen.

I Octocon studio ble Kjell Jørgen og Tores første singel spilt inn - "(Take me to) Jamaica". Tore begynte også etter hvert å jobbe i studioet, noe som ble en nyttig læreprosess.

Kjell Jørgen: "Vi kom i kontakt med et 16-sporsstudio i Nydalen i Oslo, og der startet vi innspillingen av noen demoer i 1986, blant annet den første versjonen av låta 'Beachdance' (ble senere å finne på debutalbumet)- pluss noen andre ting som ikke fins lenger. I forlengelsen begynte Tore å jobbe i studioet, og etter hvert ble vi relativt gode på å mikse og ta opp - vi har jo hele tiden produsert selv. Vi lyttet og forsøkte å etterligne forbilder fra denne tiden - noen ganger med hell, noen ganger ikke."

"(Take me to) Jamaica" var den første singelen Coco ga ut, i 1987.

Allerede på dette tidspunktet hadde Kjell Jørgen og Tore klare ideer om hvordan de ønsket å høres ut på plate ; mest mulig ulikt det som ellers ble laget av musikk i Norge.

Tore: "Feilen med norsk musikk er at den lyder så norsk. Og det er ikke så rart, når musikerne, produsentene, kordamene, komponistene og teknikerne, stort sett er de samme uansett artist. Og så skal alt være så meningsfylt. Tekstene skal bety noe, budskapet skal være riktig."

ifølge Coco skulle musikk først og fremst være fengende og til å bli glad av: "Musikken vår har kun til hensikt å underholde mennesker, enten de er stranden, foran peisen, eller på joggetur. Vi er kommersielle - i den forstand at vi vil at flest mulig skal like musikken vår."

Det unorske, og ønsket om å skape fengende musikk, egnet for varme sommerdager på stranden, kom til uttrykk på "(Take me to) Jamaica" - med sitt kalypsopreg. Det de manglet var en kvinnelig sanger til å fronte låtene de hadde skrevet. I 1986 og 1987 var Swing Out Sister - som bestod av en kvinnelig sanger, og to mannlige bakmenn - noe av det mer sofistikerte og populære på den britiske singellisten. Tore og Kjell Jørgen var fans av bandet, og ønsket muligens å fremstå på en lignende måte.

Damen de lette etter skulle helst se bra ut, i tillegg til å kunne synge. Kjell Jørgen og Tore: "Vi var på utkikk etter en kvinnelig vokalist med sjarm og et bra utseende."

Denne damen fant de da de bladde i et nummer av ungdomsmagasinet Det Nye. Bladet hadde en artikkel om Arlene Wilkes fra Trinidad i Sør-Amerika, som på den tiden gjorde seg bemerket som medlem av danseensemblet Carte Blanche. Wilkes hadde vært med i Carte Blanche siden starten i 1984, og det var også hun som kom opp med navnet 'carte blanche' (betyr: frie hender). 

Arlene Wilkes fra Trinidad ble med i Coco i 1987.

Wilkes hadde vokst opp i industribyen San Fernando på Trinidads vestkyst. Arlene Wilkes: "Det var en trygg og forutsigbar barndom under flammetrærne som lyste i organsje når sommerferien nærmet seg."

Wilkes hadde kommet til Norge i 1982 sammen med norsk-engelske Jennifer Day. Wilkes hadde fram til dette gått på ballettskole hos Day, i Port of Spain i Trinidad.

Tore og Kjell Jørgen fikk hjelp fra redaksjonen i Det Nye til å finne fram til Arlene. De ringte henne og spurte om hun kunne synge, og om hun hadde lyst til å bli med i bandet deres. Arlene Wilkes: Jeg fikk en telefon som skulle snu livet mitt på hodet. Det er ikke hver dag du blir tilbudt vokalistjobben i et fremadstormende popband."

Etter å ha jobbet sammen en stund var de to guttene full av lovord om sitt nye medlem. Tore og Kjell Jørgen: "Hun er en uhyre dyktig vokalist, en fremragende danser, og hun er profesjonell til fingerspissene.

I media ble de sammenlignet med nevnte Swing Out Sister. Det Nye mente i tillegg at Arlenes stemme kunne minne om Donna Summer og Grace Jones.

Kjell Jørgen Holbye, Arlene Wilkes og Tore Stabell Kulø utgjorde Coco.

På det tidspunktet de spilte inn "(Take me to) Jamaica" hadde de ennå ikke funnet noe navn til bandet. Det var først da de skulle gjøre et intervju med en radiostasjon, og en av demoene de hadde laget skulle spilles, at de måtte komme opp med et navn.  Tore og Kjell Jørgen: "Navnet falt nærmest ned i hodet på oss. Vi skulle intervjues, og da måtte vi ha et navn på bandet. 'Coco' er lett å huske, lett å uttale, og så høres det internasjonalt ut. Og det siste er viktig."

Litt senere var de ikke like sikker på at Coco var noe godt navnevalg.. Kjell Jørgen: "Vi fant ut på sparket at vi ikke kunne hete Modes Nouveaux lenger - så da spratt Coco ut. Vi tenkte jo ikke da på at det skulle bli kokko i mange anledninger.

I tillegg til et internasjonalt bandnavn valgte Tore å bli omtalt som Christopher Higgins - som fram til da også hadde vært kallenavnet hans. Det litt merkelige valget av navn skyldtes at noen venner av Tore syntes han lignet på Professor Higgins, i filmen "My Fair Lady".

Professor Higgins

Kjell Jørgen valgte å bruke siste del av fornavnet - samt mellomnavnet - og kalle seg Jörgen Riegels. Disse navnene ble brukt i de fleste sammenhenger, både på platecover, og i intervjuer med media.

Selv om "(Take Me To) Jamaica" ikke kom inn på VG-lista solgte singelen brukbart, og den ble jevnlig spilt på landets nærradiostasjoner. Noe som i neste omgang førte til at de fikk tilbud om å spille inn et helt album. Kjell Jørgen: "Dette var jo nærradioenes store glanstid, og de hjelp oss enormt. Særlig Radio 1 var entusiastiske, og singelen, utgitt av plateselskapet O.C. Records, gjorde det ganske bra. Resultatet var at vi fikk kontrakt for å lage en hel LP / Kassett / CD."

Høsten 1987 ga Coco ut sin 2. singel, kalt "Happy New Year". Låta startet med temaet fra "When you wish upon a star" før det gikk over i mer rytmiske toner - tilpasset et livlig nyttårsparty. Senere ble låta spilt inn pånytt med en ny tekst - med tittelen "Have a good time". B-siden av singelen bestod av en demoinnspilling av "Wouldn't Go Back". Begge disse låtene ble senere å finne på Cocos debutalbum. 

Happy New Year

Både "(Take me to) Jamaica" og "Wouldn't Go Back" kom inn på Norsktoppen, våren 1988.

                    

"(Take me to) Jamaica" og "Wouldn't Go Back" var inne på Norsktoppen.

I tillegg til å skrive de 3 låtene de hittil hadde gitt ut på plate, stod Kjell Jørgen og Tore oppført som produsenter. Noe som var imponerende, med tanke på det proffe lydbildet som preget utgivelsene, og det faktum at de aldri hadde produsert en plate før.

Med liten markedsføring fra plateselskapet O. C. Records klarte ikke Coco å nå opp på VG-lista med "Happy New Year" og "(Take me to) Jamaica". Men det hindret ikke bandet eller plateselskapet fra å satse stort i fortsettelsen. Sistnevnte bladde opp 500.000 kroner, som skulle brukes på innspillingen av Cocos debutalbum. For at selskapet skulle komme i balanse måtte plata selge 25.000 eksemplarer.

 Cocos plater ble gitt ut på O. C. Records

Noe av dette ble brukt til å leie studiotid i sagnomsuste Abbey Road i London - stedet der bla. The Beatles og Pink Floyd spilte inn sine plater. Kjell Jørgen: "Det var en stor opplevelse - den samme miksepulten som 'Dark Side Of The Moon' er gått gjennom."

I februar 1988 dro de over til London for å begynne arbeidet med plata. Mens de var i byen bodde Tore og Kjell Jørgen i Bishop Bridge Road. Også Time Square Studio ble brukt til å spille inn plata.

Kjell Jørgen: "Årsaken til Londonbesøket skyldtes ikke stormannsgalskap eller noe i den duren. Vi dro dit fordi vi manglet inspirasjon. For å få fot, som det heter på musikkspråket."

Tore: "Dette er ingen billigproduksjon. Vi ville gjøre platen best mulig, og har satset friskt."

Kjell Jørgen: "Alle låtene ble til i studio, gjerne med bass og trommer i bånn - og så kom melodi og tekst etter."

I London hyret de noen av Englands beste studiomusikere. Bla. fikk de Mari Wilson (hadde topp 10 hit i UK i 1982 med "Just What I Always Wanted")  til å kore på "Arrested By The Love Police" og "I'll Give It All Up". Og de fikk Graham Dye til å synge på "Tonight". Dye deltok på den tiden på plateinnspillinger med Alan Parsons Project, der han sang på låtene "Light of the World" og "Little Hans". Kjell Jørgen: "Dye var i studio sammen med oss, og han ble rent forelsket i balladen 'Tonight', så det er faktisk han som synger den låta på LPen vår."

Graham Dye

Egentlig hadde de ønsket seg Colin Blunstone som vokalist på "Tonight" - en annen som hadde jobbet mye sammen med Alan Parsons Project. Men de ble advart mot å bruke ham. 

Kjell Jørgen: "Vi ville ha Colin Bluntstone, men vår tekniker advarte mot at det ville koste mye tid - han synger ofte surt og må ta opp mange ganger. Så til slutt ble det Graham Dye, tidligere vokalist med Alan Parson, han også, og mye brukt i studioet der. Det fungerte godt."

Gitarsoloen på "Tonight" ble spilt av en gatemusikant som de inviterte inn i studio - inspirert av "Somewhere Out There".

Også Arlene tok turen til London for å gi sitt bidrag til albumet. Kjell Jørgen: "Arlene kom ned og sang alle låtene i ett strekk. På "Life Must Go On" ligger hun med doblet melodistemme i oktav, noe som funker."

For at Arlene skulle få mulighet til å delta på plata måtte Tore og Kjell Jørgen tilpasse innspillingen til hennes danseøvelser på Carte Blanche.

Etter 8 uker i London dro Coco tilbake til Norge, der de gjorde ferdig innspillingen i Rainbow Studio i Oslo. Etter det tok de seg en velfortjent ferie på Mallorca. 

Tore Stabell Kulø: "Motefotograferingen begynner å tære på tålmodigheten.

Hvorfor skulle jeg tvinges med på dette da, jeg som alltid ser så jæv.. ut på bilder."

I slutten av mai 1988 - mens de fortsatt var på Mallorca - ble den elegante poplåta "Life Must Go On" gitt ut på singel. Og allerede etter to uker ute i butikkene nådde den en fin 6. plass på VG-lista, noe som ble behørig omtalt i VG: "En slik start er ikke vanlig for nye, norske grupper."

Etter 4 uker inne på topp 10 listen nådde singelen en flott 2. plass i slutten av juni. Etter 11 uker var den ute av listen.

Da Tore og Kjell Jørgen kom hjem fra Mallorca opplevde de at "Life Must Go On" ble spilt overalt, noe som naturligvis ble en hyggelig opplevelse for de to. 

Kjell Jørgen: "Det var en stor opplevelse å gå gjennom Oslos gater og høre låta spilt fire forskjellige plasser.. Vi skjønte da at låta hadde blitt den hiten vi håpet på."

"Life Must Go On" var den første plata Coco ga ut som plateselskapet valgte å bruke penger på til markedsføring. Bandet ble bla. sendt ut på turne i Norge, der de stilte opp til intervjuer i radio og TV. De fikk også videoen til "Life Must Go On" vist på Sky og Super Channel. Kjell Jørgen: "De neste ukene / månedene var det mye radio, TV (NRK, SKY, SUPER Channel) og en del reising rundt i Norge. Vi ble mottatt bra, synes jeg, særlig med tanke på at vi aldri gjorde skikkelige live-jobber. Bare playback."

"Life Must Go On" som kunne minne om det den britiske artisten Sade holdt på med på samme tid, med et like proft lydbilde.

På den tiden var det snakk om at a-has plateselskap Warner ønsket å gi dem platekontrakt - noe som ville gitt Coco en internasjonal lansering. Og det var snakk om at "Life Must Go On" skulle gis ut på singel i England. Dessverre ble det ingenting ut av dette. Kjell Jørgen: "Sånn er det, ingenting er sikkert før det er sikkert. Med andre ord, har skjedd."

I Norge derimot fikk "Life Must Go On" etter hvert status som en av de store norske hitene fra 80-tallet, og en av de beste poplåtene som ble gitt ut i tiåret. Bla. ble den å finne på samleplata "Norske hits 1980-1989" som samlet de mest populære norske låtene fra den tiden.

"Life Must Go On" endte opp som en av de mest populære norske låtene fra 80-tallet.

På samme tid som "Life Must Go On" ble gitt ut på singel, var Coco klar med utgivelse av debutalbumet, som fikk navnet "A Taste Of Coco". I likhet med de 3 singlene de hittil hadde gitt ut stod Tore og Kjell Jørgen oppført som produsenter på albumet.

Allerede etter 2 uker i salg hadde Coco solgt 10.000 eksemplarer av "A Taste Of Coco". Den var inne på VGs albumliste i 11 uker, med 10. plass som høyeste plassering. Til sammen solgte plata 25.000 eksemplarer, slik plateselskapet hadde forventninger om.

 Cocos debutalbum "A Taste Of Coco" fra 1988.

2. juni 1988 ble Coco intervjuet i VG for første gang, i forbindelse med utgivelsen av albumet "A Taste Of Coco".  I den anledning kunne Tore fortelle at de laget musikk som de håpet folk ville like. Og at de ikke ønsket å høres norsk ut : "Vi lager glad, lettfattelig musikk. Selvsagt ønsker vi at flest mulig skal like den, og kjøpe den." Og: "Vi spurte oss selv hvorfor alle norske plater låter så 'norsk'. Nå har vi tenkt ut noe vi selv mener er helt annerledes."

 Arlene, Tore og Kjell Jørgen avbildet i VG 2. juni 1988.

16. juli 1988 opptrådte Coco på NRK TV, i Knut Bjørnsens program "I tilfelle regn".

Også balladen"Tonight" med Graham Dye på vokal ble gitt ut på singel fra albumet, i 1988. 

En låt som ikke ble gitt ut på singel, men som kanskje burde vært det, var den fengende "Arrested By The Love Police". 28. juli 1988 var den utfordrer i 'Ti i skuddet' - det populære radioprogrammet, der den oppnådde en fin 5. plass.

 "Arrested By The Love Police" på 'Ti i skuddet', 28. juli 1988.

Til tross for det oppløftende salget av debutalbumet "A Taste of Coco" hadde ikke Coco noen umiddelbare planer om å dra ut på noen turne, eller å opptre på kulturarrangementer eller lignende.

Tore: "Den dagen tusenvis av mennesker forventer at vi opptrer, skal vi dra ut på turne. Det er bare dumt å reise rundt på små arrangementer, der folk tilfeldigvis måtte dukke opp. Når vi blir så etterspurt at vi kan trekke folk til virkelig store konserter - da har vi gjort suksess. 

I stedet begynte Coco å jobbe med nye låter som de ønsket å spille inn. Arbeidet ble avbrutt da Kjell Jørgen og Tore måtte finne en ny vokalist til bandet. Årsaken var at Arlene Wilkes valgte å slutte etter innspillingen av "A Taste Of Coco", fordi hun ønsket å konsentrere seg om Carte Blanche i stedet. Muligens var hun også frustrert over at hun aldri fikk muligheten til å opptre live med Cocos låter, ettersom de kun brukte playback når de var ute og opptrådte.

I årene etter har Arlene gjort seg bemerket gjennom deltakelse i mange danseoppsetninger i Norge. Bla. 'Mamma Mia'. Hun prøvde seg også som skuespiller i TV-serien "Offshore". Og hun har deltatt i Norsk Melodi Grand Prix 2 ganger. I 2004 kom hun på 2. plass med "This Is Where You Got It From", mens i 2006 nådde hun ikke opp med "Sunshine".

Arlene Wilkes i Grand Prix i 2006.

I mai 1989 kunne Kjell Jørgen og Tore presentere bandets nye vokalist - den 20 år gamle Helene Sommer. Med henne som vokalist ga de ut singelen "Leave The World Behind" - spilt inn i Pan Studio på Skjetten.

Coco med Helene Sommer som vokalist.

Like etter valgte Kjell Jørgen og Tore å droppe samarbeidet med Sommer, ettersom kjemien mellom dem ikke var til stede. Hun ble senere kjent som halvparten av duoen Diva, som i 1994 hadde topp 10 hiten "The Sun Always Shines On T.V.".

31. mai 1989 ble Helene Sommer presentert som ny vokalist i Coco, i VG.

Også Kjell Jørgen Holbye valgte å slutte i Coco på denne tiden. Ifølge ham hadde de 'manglet driven som skal til for å holde et popband gående'. Mye pga skuffelse over ikke å nå utover landegrensen med Cocos musikk. Det var særlig det faktum at Warner droppet Coco kvelden før kontrakten de var blitt enig om skulle skrives under, som tok knekken på engasjementet. En annen ting var at Kjell Jørgen mislikte å bli gjenkjent på gata. Han ønsket større grad av anonymitet. 

Deretter skulle det gå et år før Tore igjen var klar med en ny plateutgivelse under Coco navnet, med den sommerlette "You Are My Summer Love". Denne gang hadde han fått med Ingrid Elisabeth Johansen som vokalist. Hun hadde lang fartstid i norsk musikkbransje, som medlem av bandene Albatross, Catalina, The Original Bullshit Band, og Walking Tall. I 1978 deltok hun også i Melodi Grand Prix.

Ingrid Elisabeth Johansen, og hennes album fra 1978.

Ved siden av arbeidet med Coco var Tore også elev ved Lærerhøgskolen i Oslo. I 1992 var han ferdig utdannet lærer.

I 1994 ga Coco ut sin siste plate, med singelen "Fly Away". Igjen med Ingrid Elisabeth Johansen som vokalist. I likhet med de foregående singelutgivelsene klarte heller ikke denne å nå opp på VG-lista. Tore valgte da å legge bandprosjektet på hylla, og heller konsentrere seg om andre musikkprosjekt. Bla. laget han filmmusikken til "Bjørn Erik - Skitne, syndige meg". Og han har produsert flere av Coca-Colas radiokampanjer, bla. under OL på Lillehammer.

Mellom 1993 og 1996 jobbet han også som lærer på hjemstedet Nesoddtangen, ved Nesoddtangen skole. Etter det begynte han som lyddesigner i TV Norge - der han fortsatt jobber (2013).

Tore Stabell Kulø

Kjell Jørgen Holbye hadde parallelt med Cocos plateinnspillinger utdannet seg på Universitetet i Oslo, med hovedfag i litteraturvitenskap - en utdannelse han avsluttet i 1994. Han har også tekstforfatterutdannelse ved Westerdahls reklameskole.

Parallelt med utdanningen jobbet han i bokbransjen, noe han fortsatte med etter at han var ferdigutdannet. I dag jobber han som redaktør i Gyldendal forlag, med oversettelse av fiction som sitt område. Han har også skrevet en lærebok og vært redaktør for nyutgivelsen av Morgan Kane-serien. Før han begynte hos Gyldendal var han bla. markedssjef i forlaget Aschehoug Tano, og daglig leder i Griff kommunikasjon i Fredrikstad. Det var kona Elna som er fra Fredrikstad som gjorde at han valgte å flytte til Østfoldbyen.

Et nyere bilde av Kjell Jørgen Holbye med en Morgan Kane bok

Historien om Coco kan minne om historien til samtidige norske band som Avalanche, One 2 Many, Fra Lippo Lippi, Money Talks, Shatoo, Tomboy, Small Affairs, People og 2 Brave. Band med fengende poplåter med et internasjonalt lydbilde. Som var opptatt av det visuelle, og som alle hadde en drøm om å slå gjennom i det store utland. Aller helst ønsket de å kopiere a-has suksess på de amerikanske og britiske singellistene. 

Noen av disse bandene fikk drømmene sine oppfylt, delvis. Coco var dessverre ikke blant disse, selv om de så absolutt hadde fortjent det. Med et internasjonalt plateselskap som Warner til å promotere en singelutgivelse av "Life Must Go On" hadde historien om Coco muligens tatt en annen retning.

 Coco var et fargerikt innslag i norsk pop på 80-tallet.

Kanskje manglet Tore og Kjell Jørgen det ekstra pågangsmotet som måtte til for å få det til. Et pågangsmot a-ha tydeligvis hadde, og som hjalp dem på deres vei til suksess. Kjell Jørgen: "Fasiten må jo være at vi ikke ville det nok."

Likefullt kan de to se tilbake på en artig tid på 80-tallet, der de skapte et av tiårets største hits i Norge - som en liten bit norsk musikkhistorie.

Webmaster: Vil takke for hyggelig hilsen på mail fra Arlene Wilkes. Dessverre slettet jeg mailen så jeg fikk ikke mulighet til å svare tilbake. Beklager.

 

     

     

Studioalbum

A Taste Of Coco

1988

 

     

Singler

  

    

Jamaica

1987

Happy New Year

1987

Life Must Go On

1988

Tonight

1988

Leave The World Behind

1989  

You Are My Summer Love

1993

Fly Away

1994